Αποστολές

Όλες οι αποστολές σε προορισμούς εντός Ελλάδας γίνονται με συγκεκριμένες συνεργαζόμενες εταιρείες courier και μεταφορικές.
Τα προϊόντα που παραγγείλατε αποστέλλονται στην διεύθυνση που μας έχετε ορίσει και το κόστος αποστολής επιβαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη.

Χρόνος αποστολής/παράδοσης

Κύριο μέλημα του ηλεκτρονικού καταστήματος BunnyBebe αποτελεί η άρτια και γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών του.

Οι παραγγελίες αποστέλλονται από την εταιρεία μας εντός μίας εργάσιμης μέρας, εφόσον έχουν καταχωρηθεί έως τις 14:00, και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στη διαθεσιμότητα ή άλλη αιτία καθυστέρησης (πχ. αναμονή τραπεζικού εμβάσματος ή ανάγκη ταυτοποίησης των στοιχείων του πελάτη λόγω χρήσης ύποπτης πιστωτικής κάρτας).

Ο χρόνος παράδοσης των παραγγελιών εντός Ελλάδας εξαρτάται από την εταιρεία ταχυμεταφορών και είναι συνήθως 2-5 εργάσιμες ημέρες.

Οι αποστολές στην Κύπρο γίνονται Πέμπτη και Παρασκευή, εφόσον έχουν καταχωρηθεί έως την Πέμπτη στις 14:00 και  ο χρόνος παράδοσης των παραγγελιών είναι 7-10 εργάσιμες ημέρες.

Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο, θα ενημερώνεστε έγκαιρα από το τμήμα παραγγελιών για τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης.

Σε περίπτωση καθυστέρησης παράδοσης των προϊόντων από την εταιρία Courier/Μεταφορική η επιχείρηση δε φέρει καμία ευθύνη.