βιοτεχνία βρεφικών παιδικών bunnybebe

Από το 1992 η επιχείρηση μας βρίσκεται κοντά σε κάθε ελληνική οικογένεια και καλύπτει όλες τις ανάγκες ενός παιδιού, από την βρεφική ηλικία αλλά και για τα επόμενα χρόνια του.

Η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο του εσωρούχου και η συνεχόμενη εξέλιξή μας για τα βέλτιστα αποτελέσματα εφαρμογής τους μας ώθησε στην πορεία να ασχοληθούμε και με τα βρεφικά λευκά είδη. Με πολύ μεράκι και δημιουργικότητα δουλέψαμε με το ειδικά καταρτισμένο προσωπικό μας πάνω σε νέες ιδέες και προσθέτουμε διαρκώς νέα προϊόντα, κρατώντας φυσικά αναλλοίωτη την ποιότητα τους.

Συνδυάζουμε την πολυετή εμπειρία των παλιών με την καινούργια ματιά των νέων και εξελίσσουμε συνεχώς τα προϊόντα και ανανεώνουμε τα σχέδια μας για να καλύπτουμε και τους πιο ευφάνταστους γονείς.

Όλα μας τα προϊόντα παράγονται στην Ελλάδα από επαγγελματίες με τεχνογνωσία και είναι πιστοποιημένα για βρέφη και παιδιά. Η υψηλή ποιότητα, η αισθητική και οι προσιτές τιμές μας, είναι το χαρακτηριστικό που προσέλκυσε όλους τους συνεργάτες μας που μας στηρίζουν τόσα χρόνια μέχρι και σήμερα.